Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2013-01-30

Gasa och Tutan

Konferens idag. Diskussion om formativ bedömning och genusvetenskap. Jag har varit i kontakt med institutionen för genusvetenskap i Lund. Forskaren jag pratade  med var jättepositiv till att komma ut på Ap träff och även i vissa klasser för att prata genusvetenskap och normkritiskt förhållningssätt. En sak är säker, det är engagerade diskussioner som uppstår på 30 sek ha ha.
Körde in Till Tutan utställningen för andra gången. Hade bokat den här gången. Nu har jag gått igenom allt. Jag är så fascinerad av detta. Passionerad faktiskt. Kan det vara allt guldet :)
Kändes riktigt trist när jag gick ut. Utställningen skall till Österrike nu tror jag. Köpte en skarabe och en egyptisk katt.

Härligt med plusgrader ! Härligt med barmark och så kan man gasa på E 65 :))
Jag har blivit fascinerad av Elisabeth Massi Fritz. Hon har varit i TV nu nästan var och varannan dag. Hon har en fantastisk utstrålning och jag beundrar verkligen hennes arbete som målsägare i mål med hederrelaterat våld och hennes ställningstagande för utsatta kvinnor och våldtäktsoffer. Vilken kvinna! Nästan förälskad ;)
Vännen sticker till Uppsala 2 dar och skall hålla föreläsning. Vi hade oberoende av varandra sett uppdrag granskning om Islam i Sverige när det gäller kvinnofrågor. Han var så förbannad så han kokade. Ha ha ha första gången jag sett ett sånt humör där. Han är ju övertygad ateist och rekligionshatare.
En annan är ju emot generaliseringar och extremism oavsett om det är på ena eller andra hållet, men bra att sådana saker tas upp och diskuteras.Inga kommentarer: