Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2013-08-24

Sista festivaldagen

No läraren som jag hade på kroken fick bättre villkor där hon var och stannade kvar på sitt gamla jobb :( Inte kul för oss, nu får vi börja om från scratch. Annars lugn dag på jobbet. Uteklassrummet och vattenbanan på plats på skolgården, jättefint ! men städerskan inte så glad eftersom ungarna blir leriga om skorna...hm. Vaktis jobbar och står i med allt han skall göra, just nu lägger han om plattor, murat om en trappa och isolerat om väggar till elevtoaletterna. Undrar när han skall ha tid att lägga om mitt tak? ;)
Gick på festivalen med dotter och barnbarn ikväll. Jättemysigt. Vi var på Magikergräns och såg trollkarlar och ett skelett av en sjöjungfru. Träffade en dansekompis och pratade lite (han hade velat tillbringa resten av kvällen med mej) ;)
Mormor betalde karusellbiljetter. Mamma var tvungen åka med, (mormor har liksom blivit lite räddare med åren). Barnbarnet, 5 år åkte värsta karusellen...Coolt sa han...scarry sa mamma ha ha. Vi var på central park och tog en öl och läsk och kollade på när muskelbyggarna tränade och när det vara match mellan rullstolsbundna. Mormor ville lyssna på hårdrock med Lydia Lunch. Barnbarnet höll för öronen...inte bra sa han.. Vi var på fontänen och kollade rullskridskoåkning och jonglering och tog en latte och pannkakor med sylt på uteserveringen på Barista.
Vännen hörde av sig när han körde in om på festivalen. Han och jag hann prata en stund och gå en sväng till dansbanan. Det gjorde mej glad. Jag hann vara en timme i 60 talstältet sen, där var det verkligen packat som siller. Orkade inte gå sista rundan till nästa konsert utan tog bussen hem vid kvart i 12....rätt mör i benen och kroppen efter 7 dagar på festivalen och 1 danskväll. Festen i Malmö slut för den här gången. Ser fram emot nästa år när det är 30 årsjubileum :). Än är mormor still going strong ha ha. Sovit ut idag. Hoppas på ett samtal med vännen från Svalöv som vi ringt om varandra i flera dagar utan att kunna synka.
Ny dag, nya möjligheter :))


Inga kommentarer: