Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2011-09-11

Trädgårdsarbete, fiskgratäng, förvecklingar och vedförråd

Vaknade och såg två flaggor i byn på halv stång. Undrade? Frågade? En granne gått bort oväntat, men efter en lång tids sjukdom. Det skakar om, fanns i mina tankar hela dagen. Hektisk helg.  Jobbade i trädgården hela fm. Dottern klippte gräset och drivet på gräsklipparen la av…som vanligt. Det blir ”grädklipparmannen” i Ystad IGEN ! Mysig fm med dottern. Fixade lite bultar, sen trädgårdsarbete igen. Hann en del.  Vännen kom. Kantarellmacka och fika. Senare fiskgratäng och champange.  Såg Fiskare dra upp en hel spann sill på kajen. Vännen grämde sig för att han inte fått napp tidigare på em. Diskussioner som ledde till förvecklingar och tvivel ??? Relationer är så djä.. svårt ibland… Tog tid… Blir aldrig som förväntat..
Idag sol igen. Långfrukost. I Ystad och köpte plintar med vännen. Planerade virke och konstruktion av vedförråd. Kändes bra. Stekt sill och färsköl på backen vid hamnen. Havet glittrade som silver.
Ljusskulpturgruppen hade möte. Vi är på G. Det verkar som om vi verkligen kan förverkliga våra idéer. Coolt !
Borrade hål i järnrör. Fy fasen vad det var drygt. Gjorde gång på alla mina borr i en storlek. När järnborrarna var slut fick det bli vad som fanns. 3 hål kvar. Måste köpa nya borr imorgon. Vibrationsskador i armen känns det som.

Inga kommentarer: