Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2013-10-24

Ledningsgruppmöte hela dagen, tur jag befinner mej på plattformen igen

Jag har kravlat mej upp på plattformen för egen maskin...ett sms från vännen i Svalöv hjälpte gott till. :) Jag har en fantastisk förmåga att vända, att se saker som utmaningar, att tro på att det finns en insikt inom varje människa som alltid segrar till slut. Saknar samtalen och kvälls sms, men det är OK ändå. De kommer väl igen ;)
Ledningsgruppmöte hela dagen. Bra diskussioner och trevlig atmosfär. Satt och småpratade med urtrevliga rektorn för gymnasiet och nya rektorn för Macklean på kafferasten. Kloka herrar båda med distans och humor.
Lunchade med kära kompisen från Vik.

Byggarna varit här och hunnit en hel del. Delegerat källardörren  med hängslor och allt till Vaktis som nog kommer fixa det lätt som en plätt.
Fortsatt sortera smycken när jag kom hem. Ingen dans ikväll, kände inte för det. Lyssnar till Lasse Stefanz på Spotify istället  Tralla la la la........Katten börjar gilla min nya musik :)


"Kärleken är blind, tro på oss två, för under kan ske o kanske inser vi då, vägen till lyckan korsas alltid av dagar man vill glömma bort , bara .. ...  vänta ett tag, hejda de steg som sen förändrar vår dag, Vägen till lyckan går i stormande vind Kärleken e blind"

LS


1 kommentar:

Anonym sa...

Gott