Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2014-05-15

Det är de som kallas livet......

Idag samma tempo som igår. Träffat IKT-pedagogen på kommunen. Möte arkitekt, Varit med som stöd på So lektion till en speciell elev på högstadiet som ligger mej varmt om hjärtat. Konferens om arbetsmiljöarbetet. Elevhälsomöte. Klockan blev sent innan jag körde från jobbet. Snabbt in om affär i stan och fixade strumpbyxor till dansen.
Sen till käraste kompisen i Stan. Fick en alldeles superb måltid, som vanligt.
Tillbringade kvällen med mysiga samtal och så planerade vi den årliga vandringen, och roliga aktiviteter på söndagen. Bl.a. besöka buddhisttempel, keramikverkstad och Alpacka farm. Det ska bli skittrevligt. Var hemma vid ca 23.00
Det hängde en påse på dörren. Ibland är jag övertygad om att vi har nån slags jäkla telepati. Det var mörkt, jag har inte skänkt detta en tanke på ett tag, men jag visste instinktivt vad det var så fort jag såg påsen hänga där.
Ok, första gången som grejerna inte hamnade i soporna. Alltid något. Kan bero på att jag har något som han vill ha tillbaks?
Känns sorgligt. Sorgligt och helt onödigt det som hänt. 
Ringde till Svedala för Nattispuss.


Vännen från Svalöv lagt en show av Johan Glans på fejan. Hör på den nu. Fy fan vad han är skitrolig. Skrattar så jag ligger dubbel.
Dans i Granbacken imorgon.
Skall ta det lugnt och komma 2 timmar senare på jobbet.


Det är de som kallas livet, det börjar idag
det är de som kallas livet, jag ska njuta var dag

Sannex

 

Inga kommentarer: