Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2014-11-24

Trevlig helg

Jobbade hemma i fredags. Fick rätt mycket undan. En hel del av tiden sen i helgen gick åt att sätta upp resten av utebelysningen och sen alla adventstjärnor, ljusstakar och slingor inomhus. American stile ha ha ha. Hade ett helsike att byta glödlampor på en ljusgardin i verandan som inte går att köpa ny. Men mysigt blev det när vi avnjöt den första glöggen för i år. Skorstenen på uthuset uppmurad igen och taket och kupan klart. Tak på förråd och carport också. Vännen satte upp trädgårdredskapen på väggen i förrådet. Bakade bröd som vi njöt av till fikat av mjöl vi såg malas i en gammal kvarn på skördefesten i Augusti.


 
 
"Så mycket bättre" och "Downtown Abbey" på lördagkvällen :)  Det blev en härlig danskväll i söndags, med mycket energi och kramar. Känner mej alltid så upplyft och påfylld med energi och positiva tankar när jag kommer hem.
Medarbetarsamtal med chefen idag som blev bra, Vikariestrul och strul med elektriker, plåtslagare och larmkille på jobbet. Känner mig snart som en byggare där också he he. 
Hemma ikväll. Men dans igen imorgon Skall hänga med till Helsingborg.
 
 

Inga kommentarer: