Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2014-08-21

Härliga festivaldagar väcker livsandarna :)

Malmöfestivalen hela veckan. Missade fredag och lördag på grund av barnbarnsbesök och förrådsbygge. Vännen hjälpte mej. Byggde en dinosaurie av trädgrenar som flutit iland på stranden.
Flyttade till Malmö på söndag em.
Söndag till torsdag jobba och sen hem och byta om och direkt till festivalen tills det var slut.
Skolstart i tisdags. En ljus och härlig dag med mycket glädje och återseende. Välkomstparty för nya elever med såpbubblor och tal av rektor. Jag t
räffade vännen på dansbanan varje kväll. Dansade en stund och sen gick vi på konsert tillsammans.

Stenen kryper, Ebbot Lundberg, The Sounds, First Aid Kit, Graveyards, Cover Me, Jenny Wilson, Ane Brun, och Timbuktu. Hann oftast till sista dansen innan vi åkte hem. Köpte en häftig T-skirt av Graveyards.
Vilka kickar det är att stå längst fram och uppleva musiken tillsammans med andra. Vilka härliga upplevelser. Timbuktu stod för världens energikick igår. "Kämpa Malmö"
Testat ny mat varje kväll som vanligt. Fika med yngsta dottern med Malmö FF bakelse....fast det hjälpte inte för matchens resultat ha ha.
Festivalpaus ikväll. Kände mej sliten. In om i Svedala hos vännen och åt kvällsmat. Ska lägga mej tidigt. Festivalkväll, den sista imorgon. Skall ta en tur med ena barnbarnet, sen blir det dans till Black Jack och de sista konserterna. 


 Inga kommentarer: