Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2015-04-06

PåskSer alltid fram emot den helgen. Det är nästan säkert att jag då får träffa alla i familjen. Anledningen är såklart att dottern ställer ut sin konst. Handlade och förberedde en del på onsdagen.
Den ena familjen kom redan torsdag morgon. Förhoppningarna  grusades nog lite när de trodde mormor skulle ta hand om tvillingarna hela helgen. Den ena skrek konstant första dagen Pappasjuk, så jag fick ringa pappan. Den andra en riktigt liten tuffing. Fredagen gick bättre, men med båda fram till kl 14 sen var jag slut i rutan. Strålande vårväder hela helgen. Det blev en kort konstrunda för mej o vännen då.
 


Ulf Lundell och ett par riktigt häftiga metallsmeder och en glaskonstnär. Annars mest matlagning, umgänge och undanplockning o disk. Långfredagen kom några till och andra barnbarnet och jag fick några timmars härligt umgänge vid hamnen. Påskafton kom  resten. 2 kompisar till yngsta dottern som jag inte sett på några år halkade också med och var med på Påskbuffén på kvällen. Härlig stämning och många skratt.
Dotterns avhandling klar och hon dispoterar den 24 april. Otroligt spännande. Första parkett.
Sömnen blev det lite si och så med. Tvillingarna vaknade flera gånger på natten och någon snarkade. I desperation gick jag och hämtade bygghörlurarna som jag har när jag kör med vinkelslipen. Det gick sådär och orsakde en mindre nackspärr på morgonen.
Full rulle alltså. Påskdagen em körde vännen till sina barn och jag städade undan, röjde och diskade och tvättade.  Hjälpte dottern med barnen när hon packade ihop sin utställning och sen en lugn och tyst kväll i ett välstadat hus.
Sovit som en stock i natt. Låååång frukost i soffan med tv och kaffe. Härligt. Skall gå till konstnärskompisen i em. Inte hunnit de.
Sen blir det nog dans ikväll. En Toppenhelg alltså !Inga kommentarer: