Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2015-03-25

Nässköljning

Dunderförkyld! Jag har lytt kollegas råd och fixat nässköljing på apoteket. Det har funkat jättebra. Känns som jag kan undvika bihåleinflammation som alltid kommer som ett brev på posten efter en förkylning. Vvsare hos mej idag. Drar rör runt i hela huset. Känner mig trött. Hoppas på snabbt tillfrisknande.
Börjar få lite mer ordning på den nya datorn nu. Hoppas  det sista när det gäller mina bankkontakter ordnar sig idag. Skall fixa första utkastet till lönerevideringen.  Sen ringa muraren.
Jag får börja planera lite inför Påsken. Vi blir lite mindre antal i år på grund av bl.a. att några är på skidresa. Yngsta dottern köpt egen lägenhet. Börja om.



2015-03-23

Förkyld :(

En fantastiskt rolig dans i torsdags. Rekrytering av ny personal tar mycket tid på jobbet. Kalas hos barnbarnet i söndags och sen konsert. Schlager-singalong med brassband, körer och Marianne Mörk i Svedala.
Snorig och förkyld. Inte kul nu till Påsk


2015-03-17

Längesen jag var vid bloggen

Ångestfyllda veckor, suck. Inbrott i bilen på uppfart vid villa i Malmö förstörde nästan den fantastiskt roliga afterworkfesten för kollega som var planerad sedan nån vecka tillbaka. Jag lyckades stänga av den värsta ångesten den kvälle i alla fall. Förlorade en masa filer som jag inte gjort backup på, fullskrivet kollegieblock och en hel del papper. Bla. en förteckning av kontonummer. Detta resulterade i att jag fick stänga alla mina konton och öppna nya med allt vad det medför, som nya kort, nya autogiro, nya överföringar. Datorn var ur ekonomisk synpunkt rätt värdelös med ingen laddare och ett helt kass batteri och i stort sätt omöjlig att komma in i på grund av lösenordsskydd. Faaan ! Konsekvenerna är nära nog oöverblickbara. Lyckades hitta mycket filer och återställa en del genom att gå igenom mailen, inte klar än med det.
Samtidigt separerade yngsta dottern och flyttade från sambon till en kompis och en nära kollega gick över gränsen och gjorde oss alla medarbetare jätteoroliga.

De e livet, säger vännen.  En kollega sa: " Livet är ett helvete, de ljusa stunderna är bara bonus"
Förra veckan var som vanligt, 7 timmars övertid på tre dagar. Bodde hos vännen i veckan. Han fick åka och fixa med bilrutan. 
Beställt en ny dator, som ändå skulle gjorts, men efter jag gjort backup som jag planerat, men prioriterat bort i tre veckor. Hm
Solen lyst ett par dagar. Vårdagjämning och solförmörkelse i slutet på veckan. Stora kontraster på daserna i torsdags och söndags. den ena skitrolig, den andra skittråkig. Beror på orkestern helt klart.
Vvs are kommer nästa vecka och ska dra nya värmerör till elementet på ovanvåningen och i fastun. Offert lämnad på putsningen. Ser bra ut.


2015-03-05

Ingen dans för mej idag

Ledningsgruppmöte hela dagen. Intervju No lärare. Vet inte hur jag skall gå vidare, suck. Hämtat min nya telefon, IPhone 6. Champagnefärgad säger IT chefen.
Vännen ute och dansar, poppisorkester. Jag ligger hemma i soffan istället. Sköööönt ! Foten nästan bra :)


2015-03-04

Foten snart återställd

Foten kurerar sig i raketfart. Haltandet nästan försvunnit. Dock fortfarande lindad ankel.
Lunchat med vännen från Vik igår. Konsertbiljetterna kommit med posten idag :)
Gjort ett överlevnadskit till kollega på jobbet som slutar och skall börja arbeta som rektor. Afterwork på fredag i Ystad.

Dans imorgon till populär orkester.. Jag hoppar. Hinner inte och vill inte ta risken med foten även om jag nog skulle kunna.

2015-03-02

Bugg med klackskada

 
3 gånger dans den här veckan. Bra orkester i torsdags och trevlig publik.
Jobbet känns motigt för tillfället. Problemen verkar inte ta slut så långt ögat kan uppfatta.
 
Firade i fredags, 1 år sen första gången vi dansade sistan.
Barnbarn hemma i helgen. Nu har jag träffat alla 6 denna helgen och förra. Härligt ! En dags fint väder i helgen, så det blev skogspromenad med familjen.
Dans igår till superbra orkester. Bugg med dansmästaren från buggkursen.

Vännen från Svalöv hedrade med sin närvaro. Kul! En bugg där jag oturligt nog hamnade under en klack som kom med full fart och kraft. Detta orsakade en tilltagande smärta som till slut efter en del kämpande tog ut sin rätt. Jag fick åka hem  1 timme innan det var slut. Jag kunde inte stödja på foten efter en stunds vila. :(
Hemma idag från jobbet. Trodde först ledbandet var av, men efter stödjande förband, starka anti inflammatoriska värktabletter och vila med högläge, så känns det som jag kommer undan med blåmärken och lite svullnad. Alltså ledbandet verkar vara OK. Tänker linka omkring på jobbet imorgon.