Ni som läser min blogg. Skriv gärna en kommentar.

2015-02-25

Utan katten

Hemma själv ikväll efter en superstressig dag. Inte uträttat nåt vettigt över huvud taget. :( Katten är i Svedala. Trött och rätt avslagen. Chattat med barnbarn på Skype när jag kom hem. Fick fribiljett till dans med Sannex på buggen igår.Gläder mej åt en bokad resa med kära kompisen från Ystad i höst. :)
Ledningsgruppmöte imorgon och dans på kvällen. Slöar i soffan till Grammisgalan.

2015-02-21

Mello ikväll

Barnbarn med en förälder kom i torsdagskväll och körde igen fredagkväll. Skogspromenad, film, spel och vattenfärgsmålning. Paus i sovrumsbygge till vvsaren sagt sitt om att koppla ihop värmen.
Muraren var på besök för att beräkna kostnaden för putsningen. Det blev en tur på crossen. Måste ta tag i de där kilona som lagts på så förrädiskt under senhöst och jul.
Tvätta och fixa lammfilé och fruktsallad. Snart Mello.
Det börjar blåsa upp. Inget superväder precis. Ruggigt värre.
Litte gottigott nu och tvmys.


2015-02-19

Semester

Sportlov denna veckan. Jobbade månd-tisdag. Semester onsdag-fredag. Skitskönt !  Det blir lite telefonsamtal ändå från jobbet. Vattenläcka som upptäckts och lite samtal att ringa annars lugnt. Personalfrågan inte löst. :(   Det tar orimligt lång tid och mycket energi att lösa scheman och pussla ihop det. 
Buggkurs i tisdags. Går de två sista gångerna. Kul som vanligt.
Många beslut at ta när det gäller uthuset. Pengar, pengar pengar. Tur jag inte visste vad jag gav mej in i när jag började. Snackar med murare som skall putsa och med byggare som skall isolera ovanvåningen på uthuset.

Barnbarn med föräldrar var här igår. Intensivt!  Den ena kommer idag med tillsammans med annat barnbarn.


2015-02-11

En jä... kräkdag

Trött så in i norden. Spyfärdig på allt som handlar om jobbet. 
Skickat Alla hjärtans brev till alla barnbarnen. Ringt mina tjejer.
Utmattad

2015-02-10

Delade känslor

Slutade i tid för en gångs skull. Tog en chans men blev lite besviken. Ibland blir det tankegångar som inte helt går att styra. Jag försöker resonera logiskt, men vissa känslor är helt klart berättigade, men andra kanske inte? Stack till kompisen i Ystad. Gick en lång runda. Planerade en resa till Barcelona till hösten vi två. Vet inte vad vännen säger om det, men det känns roligt att se fram emot tycker jag. Vi kommer säkert ha fantastiskt roligt.
Drack en kopp te och sen hem och såg Familjer på äventyr. Spännande! Jag ska beställa biljetter till konsert på Konserthuset i Malmö med vännen från Vik. :)


2015-02-08

Sorterat grejer och läst klart romanen

Veckan har bara sprungit iväg. Bott hos vännen. Dansen i torsdags rätt tradig. Har tappat lite intresse för det. Kommer rata fler danser nu när det inte är så bra orkester.
2 av mina dansekompisar har gått bort i sjukdomar väldigt hastigt under de senaste månaderna. Tänkt mycket på det och hur snabbt tiden går. Tar vara på all tid jag kan njuta av att bara vara. Lunchade med kollegor i fredags för att fira någon som fyllt 50. Hämtade vännen och körde till Kåse. Egentligen bestämt att åka o dansa i Helsingborg till min favoritorkester igår, men pallade inte.
Skönt att komma hem efter en vecka.

Fixat lite på ovanvåningen. Börjat montera ner östra trappan. Sorterat och röjt i lådor. Jag måste ha bort mer grejer tills jag skall måla. Ser verkligen fram emot att få göra klart sovrummet och fixa klart hallen där nere. :)
Slöar lite nu i fm. Läste klart boken igår och börjat på en ny.
Skall göra en hög köttbullar sen att lägga i frysen.  Kanske blir det dans ikväll, inte bestämt mej än.



2015-02-02

Snöar

Måndag och jag försov mig. Kom med andan i halsen till ett tidigt möte med en förälder. 3 bokade grejer inställda idag utan jag hade ett finger med i spelet. Bara otur.
Frisörsbesök i fredagsem. Hämtade yngsta dottern vid tåget i lördags samtidigt som vi handlade lite mer panel. Vännen snickrade klart vid dörren till sovrummet. Det blev bra tycker  jag.  Nu gäller det hitta ett billigt o bra golv.
En riktig hotellfrukost fick vi hos vännerna på söndag morgon. Det var mer en brunch. :) Som start innan vi tog ner Ales segel.
Dansen igår var ingen höjdare. Rätt lite med folk. Fick dock två superdanser med dansekompis som varit ute o rest i Sydamerika 2 månader och precis kommit tillbaks. Snacka om solbränd.

Imorgon blir det skolverkskonferens hela dagen på högskolan i Malmö med kollega. Kvällen superduper med kaningänget i Stora Isie.  Snöade när jag körde hem från jobbet. Köer på vägen. Styrde kosan mot Svedala idag.